Tánctanítás

Szégyenlős vagy és egyéni táncoktatást szeretnél? Olyan a munkabeosztásod, hogy nincs időd rendszeresen tanfolyamra járni? Szalagavatód lesz? Netalán esküvőre készülsz? Szeretnéd barátaidnak bemutatni, hogy tudsz táncolni? Vagy egyszerűen egy jó kis tánccsoportban táncolnál?

Mi megpróbáljuk minden tánccal kapcsolatos kívánságodat teljesíteni!

GyőrTánc.hu

Kapcsolatfelvétel

Kapcsolattartó:
Papp Péter
Telefon: +36 70 314-6509
E-mail: papppeter@gmail.com
Postacímünk: 9026 Győr, Pöltenberg u. 3/a

Keresőoptimalizálás

Akár non-profit, akár üzleti jellegű internetes oldalt készítünk, az egyik legfontosabb cél, hogy arra minél többen ráleljenek. Üzleti honlap esetében persze az ismertség vagy értékesítés ebből fakadó növelése is fontos szempont. A statisztikák szerint a legtöbb weblapot a keresőoldalakon keresztül találják meg (mint amilyen a Google, AltaVista, Yahoo és társaik).

Szeretné, ha az ön oldalára is könnyeben rátalálnának keresőkön keresztül? Olvassa tovább ajánlatunkat!

Ha fotózásról van szó, Ön jól jár velünk, mert

profi fotósaink modern digitális tükörreflexes felszereléssel (Nikon) jól, gyorsan és kreatívan dolgoznak.Maximálisan a megbeszéltekhez tartva magunkat, az Ön igényei szerint készítjük el a képeit. Az Ön eseményén kívánsága szerint a fotózás nem csak a program kisérőjeként lehet jelen, hanem külön programmpontként is megállja a helyét (bővebb információért lépjen velünk kapcsolatba).

Linkgyüjtemény

Itt találhatóak azok a linkek melyeket én felettébb értékesnek tartok, és ajánlok mindenki figyelmébe.

Weboldal készítés

Munkatársaink a professzionális honlap készítés és domain hosting szolgáltatások mellett innovatív webes technológiákat kínál ügyfeleinek.

Célunk minden ügyfelünk számára igényes webes arculat és hatékony alkalmazások fejlesztése, mely - napjainkban - a piaci jelenlét egyik legfontosabb mércéje. Mi minden ügyfelet hosszú távú partnerként kezelünk, ezért a webes funkciók későbbi bővítése, felmerülő igények kielégítése idő és költséghatékonyságot eredményez.

Tekintse meg referenciáinkat, szolgáltatásainkat, és ha érdeklődne, vegye fel velünk a kapcsolatot.

www.offroads.ch - Autó kereskedés oldala. - weboldal, honlap, design, honlapkészítés, offroads.hu

Itt kaphatsz izelítőt abból, hogy milyen honlapokat is készítettünk az évek során. Ha szeretnél saját honlapot, vedd fel velünk a kapcsolatot!

Helyszín: Web, Dátum: 2007-10-27.

Kedvenc képek

Bejelentkezés után megnézheted az összes kedvencedet.
powered by P4IT Kft.