Tánc szerelmesei, figyelem!

A SWING szerelmeseit várjuk ismét!

Jó hangulatú órák, szuper zenék minden hétfőn az El Paso Táncaféban.

Ha csak kiváncsi vagy akkor érdemes benézni hozzánk hétfőn este, leülni meginni egy kávét, és élvezni a táncosok látványát.

Aktuális tanfolyamaink:

swing.elpaso.hu

Tanfolyam helye: El Paso Táncafé - Győr, Zechmeister u. 2., Rába-part
Jelentkezni lehet: Papp Péternél (E-mail: papppeter@gmail.com, telefonszám: 70 314 65 09)

Pygmalion - színmű 2 részben

Győri Színház, Nemzeti Színház, PygmalionAz eső elől eresz alá menekült londoni emberek beszélgetését szorgalmasan jegyzeteli Higgins fonetikaprofesszor. Fitogtatja tudományát: beszéde alapján bárkiről megállapítja, honnan jött. Nagyképűen kijelenti azt is, hogy a jelenlévő ordenáré beszédű, szutykos virágáruslányból hercegnőt tudna faragni. A lány, Eliza másnap felkeresi a tanárt és kéri, tanítsa meg szépen beszélni, hogy boltos kisasszony lehessen.

Swing kurzus indul szeptember 29-én

Svédország, Herräng, tánctábor, Enci, PetiElkezdtük végre azt a táncot tanítani, amit a legjobban szeretünk mi is táncolni. Magyarországon még csak egy kisebb réteg ismeri, de mi megpróbálunk mindent elkövetni annak érdekében , hogy minél többen próbáljanak belekóstolni abba az érzésbe, amit a táncon keresztül mi is kaptunk, és azóta sem tudunk tőle szabadulni. Persze nem is akarunk...azóta is több és több kell belőle.

Swing/boogie tanfolyam kezdete: szeptember 29.
Helyszin: Elpaso, Győr Kazinczy utca 5.
Jelentekezni lehet az elpaso.hu oldalán.

apróFigyelő - Professzionális hirdetésfigyelés

Többször megtörtént már, hogy találtál egy apróhirdetést amihez fogható nem volt addig az interneten, de mikor felhívtad a hirdetőt már régen többen megnézték, talán már előleget is letette valaki, vagy akár már el is kelt? Nem értetted, hogy miért nem te voltál az első, pedig aznap adták fel a hirdetést?

A DIGÓ

12 próba, másfél hónap, amikor a család csak a második. Összefogott egy plankton és egy varjú és ez lett belőle.

Nem volt cél igazából, teszem azt botránykodás, öncélű viccelődés. Nem akartunk elvárásokat, csak süssön le a szinpadról, hogy élvezzük. Mindegy volt a Kisfaludy, az ODT vagy a Helikon, a hangsúlyt magunkra helyeztük.

Made in Hungária - zenés játék

A győri Nemzeti Színház műsorára tűzte az örökzöld Made in Hungária darabot. Jerry Lee Lewis -t Fenyő Miklós alakítja. Sajnálatos módon mikor sikerült bejutnom fotózni, pont nem volt ott a próbán, de így is felejthetetlen élménnyel gazdagodtam! Mindenkinek csak ajánlani tudom, hogy nézze meg! Kötelező darab. Jó szinészekkel, jó táncosokkal, sztárokkal, és rengeteg jó poénnal.

Csornai tábor 2008. július 7-13.

Az idei csornai tábor 2008. július 7-13. között kerül megrendezésre. A szállás a Szilágyi Erzsébet Kollégiumban lesz, az étkezés pedig a már megszokott Premontrei Étteremben. A szakmai munka elsősorban a helyi Ifjúsági Házban, illetve az utolsó két napon a Művelődési Házban fog zajlani, itt lesznek a szombat esti bemutatók is július 12-én este 6-tól.

Képkereső

Új szolgáltatás az oldalon! Körülbellül 18000 kép között keresgélhetsz a rájuk aggatott cimkék alapján. Ha szeretnéd tudni, hogy hány képen van bohóc, vagy éppen a Peti, Enci, Klinga Péter cimke akkor ez a te oldalad!

Dimenzió Latin-mix Formációs csapata a 2007-es VB-n!

Dimenzio Tse formációs csapatÖrömmel tájékoztatunk mindenkit, hogy a 2007-es év Formációs Magyar Bajnokságának köszönhetően a Dimenzió TSE-t delegálja a Magyar Táncsport Szakszövetség a 2007.december 1-én rendezendő Formációs Táncok Világbajnokságára Németországba, Bremerhavenbe.

A Dimenzió Tánc Sport Egyesület 16 éve alatt a részvétel és az utazás történelmi esemény lesz, mivel nem vett még részt világbajnokságon eddig a csoport.

A dzsungel könyve - szövegben

Abban a szerencsében volt részem, hogy nem csak megnézhettem, hanem fotózhattam is az előadást. Premier előtti főpróbára hívott meg Jácint, a tánckar egyik táncosa, hogy készítsek egy képiportot. Remélem meggyőz mindenkit, hogy a Dzsungel könyvét igenis érdemes megnézni!

Kalsruhe világbajnokság videók

Most rajtad a sor, hogy eldöntsed, jó sorrendet állapítottak meg a bírák vagy sem. Itt megtalálod mind a hét döntős csapat videóját. Nem akarnálak befolyásolni, de remélem legalább egy hellyel előrébb sorolsz minket ;-)

Egy nagyon kedves barátomról Hankó

Rock'n'Roll és Boogie-woogie ünnep Karlsruhe-ben

Az elmúlt hétvégén szombaton rendezték a karlsruhe-i Europahalle csarnokban a Rock’n’Roll és Boogie-woogie formációs világbajnokságot, melyhez kapcsolódott az ifjúsági és junior Rock’n’Roll párosok versenye.

A versenyen 16 ország 500 versenyzője vett részt. Magyarországot 5-5 ifjúsági és junior páros, egy Rock’n’Roll és egy Boogie-woogie formáció képviselte.

Tánctanítás

Szégyenlős vagy és egyéni táncoktatást szeretnél? Olyan a munkabeosztásod, hogy nincs időd rendszeresen tanfolyamra járni? Szalagavatód lesz? Netalán esküvőre készülsz? Szeretnéd barátaidnak bemutatni, hogy tudsz táncolni? Vagy egyszerűen egy jó kis tánccsoportban táncolnál?

Mi megpróbáljuk minden tánccal kapcsolatos kívánságodat teljesíteni!

GyőrTánc.hu

Discofox figurák

Itt megtalálhatod a tanfolyamon tanított figurákat. Érdemes nézegetni őket, akár otthon gyakorolni egy kicsit!

VI. Buddy Holly Club emlékest

Eljött az idő, hogy végre megmutathattuk ország világ előtt, az országos bajnokságon, hogy mit tudunk, és legnagyobb örömünkre elhoztuk a bronz érmet Encivel! Győri csapat többi párja is nagyon jól teljesített a döntőben. Nézzétek meg a verseny képeit, bár ez most csak izelítő, mivel kétrészre nem tudtam osztódni, és fotósunk képei még később kerülnek fel a honlapra.

Világbajnokság 2007

WM Rock'N'Roll Boogie-Woogie formációs világbajnokságSzia táncrajongó! Szeretném bemutatni, hogy mivel is foglalkozunk mi JazzminBoogie-sok. Mostanában főleg a világbajnokságra készülünk, és próbálunk minnél több támogatót, szponzort keresni.

Erdélyi procedúra

Már mindketten nagyon vártuk ezt az utat, én azért mert már jártam ott és láttam, Enci azért, mert még sohasem járt ott és nagyon kíváncsi volt.

Új nap új oldal, új lehetőségek

Hát eljött a nap, hogy örömmel jelenthetem ki: Megújultunk! Nem gondoltam hogy valaha is sikerül összehozni ezt az oldalt, de itt van! Tessék lássék, tessék beljebb fáradni!

Amsterdami kiruccanás

Amsterdam. Mikor visszajöttünk és azt kérdezték milyen volt, mindenkinek azt válaszoltam, szavakkal leírhatatlan.
 
Pedig minden a megszokottak szerint indult. Gyakran utazunk Ferihegy 1-ről Londonba, Gironába, esetleg Rómába, ezért semmit sem sejtettem abból, hogy mire készül a legjobb barátom testvéreivel és jövendőbelimmel.

1 | 2 | 3 | 4  Következő oldal >>  

Kedvenc képek

Bejelentkezés után megnézheted az összes kedvencedet.
powered by P4IT Kft.