Tánc szerelmesei, figyelem!

A SWING szerelmeseit várjuk ismét!

Jó hangulatú órák, szuper zenék minden hétfőn az El Paso Táncaféban.

Ha csak kiváncsi vagy akkor érdemes benézni hozzánk hétfőn este, leülni meginni egy kávét, és élvezni a táncosok látványát.

Aktuális tanfolyamaink:

swing.elpaso.hu

Tanfolyam helye: El Paso Táncafé - Győr, Zechmeister u. 2., Rába-part
Jelentkezni lehet: Papp Péternél (E-mail: papppeter@gmail.com, telefonszám: 70 314 65 09)

Kit is várunk ide? Hát mindenkit aki szeretne egy kicsit máshogy megtanulni táncolni. Itt nem sorokat tanulunk hanem figurákat, vezetés technikát, zene érzést, és jó hangulatot.

Egy két ízelítő videó:

http://www.youtube.com/watch?v=RJezVS2XjAI
http://www.youtube.com/watch?v=v319LdrAksY&feature=fvsr

Youtube-on elég beírni, hogy lindy hop, vagy hogy swing és már is rengeteg videót nézhettek, hogy miről is lenne szó.

Aki az órán tanultakat otthon is szívesen átismételné, azoknak öröm hírrel szolgálhatunk: Megjelent a SWING kezdő oktató DVD-nk is, amit szintén az Elpaso tánc iskolában vásárolhattok meg. Gyertek, táncoljunk és bulizzunk együtt a 20-as, 30-as évek jazz, swing ,és boogie zenéire!

Várunk mindenkit nagy-nagy szeretettel!!!

Egy két szó rólunk

Enci, és jómagam Péter tartjuk az órákat. Nagy százalékban párban, mert úgy gondoljuk, hogy csak így lehet megtanulni a vezető és a követő részt is. Szóval mindketten szeretünk okosakat mondani, amit érdemes megfogadni.

Három éve kezdtünk el közösen Boogie-Woogiezni, majd egy évvel később egy külföldi workshop alkalmával nyergeltünk át a Swing, Lindy Hop vizekre. Folyamatosan járunk külföldi továbbképzésekre, hogy tanulhassunk külföldi tanároktól, résztvehessünk egy kicsit a Swing vérkeringésbe. Ahova akár te is könnyedén bekerülhetsz!

GNSH 2010, GNSH 2009, Lindyschock 2008

Amúgy mindketten már több mint 10 éve táncolunk, Enci hivatalos tánctanár, én meg hivatalos tánc szerelmes vagyok. Belekostoltunk több féle táncba, de a szabadság miatt köttöttünk ki a Swing mellett.

Hogy mi hol is kezdtük, hát pesten a LindyShock rendezvényen ismerkedtünk a swinggel először testközelből. Idén negyedszerre is megszervezik, most már több mint 400 táncos bulizik tanul egy egész hosszú hétvégén keresztül. (www.lindyshock.com)

powered by P4IT Kft.